Menü
Bezár ×

Csermely Ákos – producer, Média Hungária Kiadó és Konferencia Iroda

Csermely Ákos: “Mindig televíziós akartam lenni. Ezt 12 éves koromban eldöntöttem, és eszerint is éltem, tanultam, választottam hobbijaimat. Kitalálni, megcsinálni, megalkotni. Hívhatjuk tevékenységemet, szervezőnek, producernek, vagy – ahogyan beszélgetőtársam, Iglódi Csaba mondja – tudásbrókernek. 1981-től televíziós, 1996 óta konferenciaszervező: Panoráma, Parabola, Media Hungary, Internet Hungary, Kamera Hungária Tévéfesztivál, és sok minden más. Annak, aki többre is kíváncsi, kattintson ide!”


Téma: Ma már mindenkinek lehet saját televíziója, de bárki létrehozhat egyéb kommunikációs csatornákat is, hogy akár milliókhoz szóljon. Vagyis: a média hatalma már a mienk. Ugyanakkor a választék növekedése olykor káoszba fordul: egyre nehezebb eligazodunk a programok és elérések rengetegében. Csermely Ákostól, a Digital Hungary producerétől ebben is kérünk segítséget. Ákos a kilencvenes évek óta a szakma kimagasló ismerője: azóta szervez megszakítás nélkül média-, kereskedelmi és kommunikációs szakmai konferenciákat. A legkisebb alkotó részeiig látja ezt a világot, ahogyan ismeri a szereplőit és fáradhatatlanul kutatja a tendenciáit. Megkérdezem majd tőle, mit jelenthet a kisebb–nagyobb vállalkozásoknak az átalakuló médiapiac, és kitérünk arra, miként profitálhatnak az új kommunikációs lehetőségekből a gyártók, a kereskedők, szolgáltatók. A beszélgetés során pedig egy izgalmas bejelentéssel is szolgálunk majd.


Téma: Csermely Ákos közel harminc éve megkérdőjelezhetetlen és egyben egyik fő szereplője a hazai konferenciavilágnak legyen szó akár a média valamely szegmenséről, az internet adta lehetőségek tárházáról, vagy éppen a digitális kereskedelem dinamikusan változó környezetéről. Beszélgetésünk apropóját ez a – le merem írni: életmű – és a minap létrehozott Konferencia TV adja. Ez utóbbival Ákos újra és ismét iskolát teremtett. Biztosan szó esik majd közöttünk arról, hogy mi az élvonalban-maradás titka. Kérdezem továbbá az együttműködések dinamikájáról, valamint a személyes kapcsolatok szerepéről is a gyorsan változó üzleti környezetünkben.