Menü
Bezár ×

Gazsi Zoltán, az Eisberg Magyarország Kft ügyvezetője.

Gazsi Zoltán 1989-ben végzett a gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Először a Mezőgazdasági Minősítő Intézetben, majd 14 éven keresztül multinacionális környezetben dolgozott a Syngenta vállalatnál: az ócsai Kisérleti Állomás vezetése után különböző termék, marketing és projektvezetői koordinációs munkákat végzett egyre nagyobb területen, szinte minden földrészt érintve. 2007 óta az Eisberg ügyvezető igazgatója.

„A legtöbbet utazásaim során tanultam, az eltérő kultúrákban való eligazodáshoz nagyfokú nyitottságra volt szükség. Sokat tanultam emberektől, emberekről, amit most, az Eisberg vezetőjeként igyekszem kamatoztatni. Az emberi elme hajlamos fenntartások nélkül elfogadni az elé tárt megoldásokat és kész tényként kezelni, hogy egy folyamat, egy eszköz, vagy egy élethelyzet úgy jó, ahogy van. A fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy a saját határainkat meghaladva képesek vagyunk megkérdőjelezni mindent, ami körülvesz bennünket. Vezetői munkám során igyekszem másokat is a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni.”

Téma: Zoltánnal beszélgetni olyan, mint amikor egy frissen megnyitott svédasztal előtt állunk, s bármerre is fordulunk, mindenhol ínycsiklandó falatok és kicsiny ételköltemények kelletik magukat. Nem tudjuk, mivel kezdjünk. Belekapunk egy témába, elkalandozunk egy másikhoz, kitérőt jelent egy harmadik, pedig még mindig csak a harmadik percben vagyunk. Hol egy többmilliárdos vállalat vezetője szól belőle, hol a közösségi ember, aztán egy művészetérző és intellektuális kalandkereső hang kérdez, majd egy boldog családapa válaszol. Az élet számára lehetőség, a közelmúltban megküzdött a rákkal, terve annyi, mint a tenger.