Menü
Bezár ×

Malchiner Maximilian Péter – nemzetközileg elismert előadó, C-level executive coach és bestseller-szerző

Péter Európa több országában tart rendszeresen előadásokat, publikál magazinokban, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének tart tréningeket és workshopokat. Az Axiológia (az értékelés és döntéshozatal tudománya) nemzetközileg elismert szakértője.Európában közel 300 üzleti coachot, pszichológust és tanácsadót képzett az utóbbi 7 évben tovább a tehetség- és teljesítményelemzés és tanácsadási területen. Több mint 9000 üzleti coaching- és tréningóra tapasztalattal a háta mögött 4 országban dolgozik folyamatosan, mint You Are More!- Consultant és Seminar leader.

Téma: Szakmai és vezetői elvek, az emberi habitus, az értékkészlet és a különféle helyzetekben szerzett tapasztalatok: ezek mind közrejátszanak abban, hogy hogyan irányítjuk a ránk bízott céget kiszámíthatatlan és veszélyes körülmények között. Malchiner (Maximilian) Péter több országban szerzett tapasztalatait osztja meg egy előadásában arról, miben hasonlít és miben különbözik az ahogyan az angolszász irányultságú, a német orientációjú vagy éppen a magyar vezetők „vezetnek”. Mit tanulhatunk egymástól, s általában is: milyen testtartás segít a leginkább abban, hogy izgalmas időkben is döntésképesek legyünk vagy maradjunk. Különösen a krízishelyzetekben való helytállás és a kulturális különbségek figyelembevételével. Péter az világ egyik vezető személyiségdiagnosztikai vállalatának (Innermetrix) tulajdonosa és vezetője több országban, népszerű előadó és több országban dolgozó coach – nem mellesleg pedig az MVÜK közösségének is elismert és értékes tagja. A You Are More márka tulajdonosa, az Élet Hat Bástyája című könyvét pedig tavaly jelentette meg.


Téma: Az “Élet hat bástyája”. Malchiner Péter azt írja egy helyen, hogy az örök tanulás mellett a munka iránti alázatban hisz. Színészként előbb embereket személyesített meg, aztán üzleti vezetőként embereket irányított, mostanában pedig embereket támogat tanácsadóként, coachként és előadóként. Spanyolországban él, Európában dolgozik, de Magyarországon is otthon van. Azon kevés hazai szakemberek egyike, akik nemzetközi szinten is jegyzettek, hiszen több nyelven beszél, s így különböző kultúrák között is eligazodik. Azokról, akiknek segít, sajnos nem lehet szó, de arról, hogy miként, egészen biztosan. Találkozásunknak izgalmas aktualitása is van: a nagysikerű “You are more” című könyve után elkészült a következő, amelyik elsőként magyar nyelven jelenik meg 2021 szeptemberében az “Élet hat bástyája” címmel. Ezen felül körbejárjuk majd a Covid okozta menedzsment-kihívásokat, és az első mondatban említett “alázat” szerepét is. Megkérdezzük, hogyan hasznosítja a színpadon szerzett tapasztalatait, mit tanítanak nekünk a küzdősportok és hogyan foghatjuk munkára a felismeréseket, hogy ne csak “aha-élményt”, hanem sorsfordító változásokat is előidézhessenek.