Menü
Bezár ×

onlyCEO Klub – Aktív Közösségi Díj

A Your Way Consulting alapítójaként, Horváth Jánossal, az MVÜK Zrt. – Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége vezérigazgatójával 2020 őszén indítottuk útjára az onlyCEO Klubot azzal az ambiciózus céllal, hogy elsőszámú üzleti vezetők számára teremtsünk találkozóhelyet, olyat, ahol “hasonló a hasonlókkal találkozhat”.
Az elmúlt négy évben tagjaink folyamatosan visszaigazolták elképzelésünk helyességét, a közösség megtartó, inspiráló erejét és munkatársaink odaadását. Tegnap pedig elnyertük az első külső elismerést is: az onlyCEO Klub átvehette a Bridge Budapest Aktív Közösségi Díját. A díj, amely olyan üzleti közösségeket ismer el, amelyek hosszú távú, értékalapú gondolkodásra ösztönöznek és progresszív üzleti eseményeket szerveznek.
Büszkék vagyunk erre a díjra, a megvalósult álmainkra, aktív tagjainkra és elkötelezett munkatársainkra. Ígérjük, hogy a jövőben még nagyobb erőbedobással dolgozunk, azért, hogy továbbra is rászolgáljunk jelenlegi és jövőbeli díjainkra, de mindenekelőtt tagjaink bizalmára. Programjainkat, közösségünket, és értékajánlatunkat ezentúl is szlogenünkhöz hűen fogjuk szervezni: Jövő, időben.
Ezúton is gratulálunk valamennyi díjazottnak!
Ismerd meg az onlyCEO Klubot, hazánk elsőszámú vezetőinek találkozóhelyét: https://lnkd.in/d2jYvarp