Menü
Bezár ×

Príma díj – FELELŐS ÉLETÚT A VÁLLALKOZÓKÉRT

November 24-én este ünnepélyes keretek között, Budapesten a Szépművészeti Múzeumban adták át a 2022-es Budapesti és Pest Megyei Regionális Prima Díjakat. Hatalmas büszkeség számomra, hogy „FELELŐS ÉLETÚT A VÁLLALKOZÓKÉRT” kategóriában díjat vehetettem át.

2022-ben már 15. alkalommal kérte fel a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete a meghatározó szakmai szervezeteket, közéleti személyiségeket, kulturális véleményvezéreket, a tudományos élet szereplőit a régióban, hogy jelöljék a regionális Prima Díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott kiválóságokat. Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri hat kategóriában választotta ki, aki 2022-ben elnyeri a Regionális Prima Díjat.

Az idei díjazottak:

2022-ben megújult 10 kategóriában (Magyar irodalom, Magyar színház-, film- és táncművészet, Magyar képző- és iparművészet, Magyar tudomány, Magyar oktatás és köznevelés, Magyar építészet, Magyar ismeretterjesztés és média, Magyar sport, Magyar népművészet és közművelődés, Magyar zeneművészet) jelölhettek példaképeket, közülük 6 fő részesült regionális Prima Díj elismerésben.

A KAVOSZ Zrt. két kategóriában alapított díjat azon kiválóságok számára, akik példaértékű vállalkozói utat jártak, járnak be – a kategória nyertese lettem én–, illetve azon fiatalok számára, akik tevékenységükkel, elhivatottságukkal, tehetségükkel, sikeres munkájukkal kiemelkedő példaként szolgálnak a jövő generációja számára, ennek a kategóriának a nyertese Németh Franciska lett.

Köszönöm az elismerést valamennyi vezetőnek, akik az elmúlt 15 évben megtiszteltek a bizalmukkal és segíthettem nekik annak a bizonyos “saját útnak” a megtalálásában.