Menü
Bezár ×

Benéztünk Európa legjelentősebb kulturális fejlesztésének kulisszái mögé!

Tíz éve született meg a létrehozásáról szóló törvény, lássuk mi történt azóta! Megújult a Városliget zöld területének a fele, felújították a Szépművészeti Múzeumot és az Olof Palme Házat. Átadták a Ligeten kívül a komáromi Csillagerődöt és a Szabolcs utcában az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási központot, valamint a Dózsa György úton a Néprajzi Múzeum kortárs épületét és a 800 fős Múzeum Mélygarázst. Megtervezték a Magyar Zene Házát tartalmát, kialakították a szervezetét és megépítették Magyarország legtöbb díjjal elismert épületét. Nem semmi, ugye? A Liget Budapest Projekt fejlesztései eddig összesen 23 nemzetközi és hazai díjat nyertek el.

Az onlyCEO Klub egymásra és a világra is kíváncsi tagjait dr. Gyorgyevics Benedek, a megvalósítással megbízott Városliget Zrt. vezérigazgatója várta és fogadta, aki jogász és ingatlanfejlesztő is egyben. Nekünk írt levelében így fogalmazott: “Szeretném bemutatni a projektet, ezen belül kiemelten a Magyar Zene Házát, amelyet a CNN, a TimeOut és a Time Magazin is a világ legjobbjai között említ, és amely a világ legrangosabb ingatlanfejlesztői fesztiválján Cannes-ban elhozta a fődíjat.”

Kudarcra ítélt kísérlet lenne elmondani, h milyen izgalmas előadásban mutatta be dr. Gyorgyevics Bence, a Városliget Zrt CEO-ja azt a fantasztikus munkát, ami mögöttük van. Mutatok inkább néhány képet, amik természetesen ugyancsak nem adják vissza az élményt, de a hangulatot talán érzékeltetik.


📸 További képekért a Liget Projektben tett látogatásunk kapcsán katt ide: https://bit.ly/3BQppVl