Menü
Bezár ×

Elindult új formátumunk, az onlyCEO Klub Reggeli

Március 9-én mutatkozott be az onlyCEO Klub új formátuma.  A program során egyetlen nagy „kerekasztalt” alakított a közel hatvan megjelent tagunk, s megidéztük a klasszikus üzleti reggelik hangulatát.

A tervünk az volt, hogy olyan személyes vezetői történeteknek adjunk teret, amelyek másoknak is tanulsággal szolgálhatnak. A sikerhez kellett az onlyCEO Klub aktív közössége, s kellett valaki, aki közülünk elsőként vállalkozik arra, hogy „témát” szolgáltat a beszélgetéshez. Akik velünk voltak tegnap, azok bizonyíthatják: mindkét sikerkritériumot maradéktalanul hoztuk.

Különösen hálás vagyok Pethő Zoltánnak, a Friisberg & Partners International magyarországi partnerének, hogy elsőként vállalkozott egy ilyen beszélgetésre. Megosztotta velünk annak történetét, hogy miként lett a vállalatcsoport nemzetközi elnöke, hogyan kezdett munkához, milyen tapasztalatokat szerzett.

Jó hír, hogy  többen már a helyszínen is jeleztétek, szívesen ültök „Zoltán székébe” valamelyik soron következő onlyCEO Reggelin.

A Bridge Budapest és az onlyCEO Klub szövetségre lép – ezt is tegnap jelentettük be. Pistyur Vera, a nonprofit szervezet vezetője röviden beszélt a Legacy Leadership fontosságáról, vagyis arról, hogy vezetőként nagyon nem mindegy, hogy mit hagyunk magunk után. Ehhez kapcsolódóan indul hamarosan egy kutatásuk. A kérdőívét elsőként a mi Klubunk tagjai tölthetik ki, így formálásában nekünk is lesz szavunk.

Az új formátum mellett új helyszínt, a Continental Citygolf Club-ot is kipróbáltuk.