Menü
Bezár ×

Évtizedek az élvonalban – Veres Tibor

A hazai gazdasági élet élvonalában lenni évtizedek óta, elismerésre érdemes teljesítmény. Az pedig, ha valaki a határon túl is sikeres tud lenni, különösen az. Az onlyCEO Klub vendége, Veres Tibor, a Wallis Nyrt tulajdonos-elnöke ilyen ember. A nevével fémjelzett csoport különféle iparágakban érdekelt a kereskedelemtől az ingatlanfejlesztésig, az energetikától az utóértékesítésig. Neki magának sok-sok év óta bérelt helye van a legvagyonosabb üzletembereket felsoroló listákon – az egy számjeggyel leírható helyek valamelyike az öve. Hiszi és tartja, hogy a vagyon kötelez. Társadalmi szerepvállalásával nem szeret kirakatba kerülni: sok helyre és sokat ad, de nem hivalkodik vele. Annál inkább büszke arra a vezetői csapatra, amely sikert sikerre halmoz. Hiszi és vallja, hogy nem mindegy, mit hagyunk hátra vezetőként: értékekben, döntési helyzetében tanúsított magatartásmintában, emberekkel való bánásmódban, felnevelkedett döntéshozók tucatjainak a gondolkodásában. Ha kérdő mondatban kell megfogalmazni a beszélgetésünket, akkor ez lenne az: mi áll a Wallis sikere mögött, mi áll Veres Tibor sikere mögött?

Tagjainkkal együtt joggal kérdeztük Tibort a siker, a prosperáló vállalati működés titkáról. Beszélgettünk emellett a munkatársaink motivációjáról, az üzlet és a szerencse összefüggéséről, a kudarctűrő képességről, mint a sikeres vállalatvezető egyik legfőbb erényéről, arról, hogy mit tanulhatunk kudarcainkról éppen úgy, mint a társadalmi felelősségvállalás személyes és céges szintű vetületeiről.

A siker összes titkos receptjét nem tudjuk itt elárulni, ahogyan a válságkezelés öt alapszabályát sem. Tartsatok velünk a következő eseményünkön, legyetek részesei, szem és fültanúi Ti is az onlyCEO Klub egyedülálló üzleti vezetői közösségének!