Menü
Bezár ×

Munkaebéd a Bib Gourmand minősítést nyert Kistücsökben

Az onlyCEO Klub története során először hagyta el Budapest határait. Azt hiszem, hogy azok, akik velünk tartottak megerősítik, hogy különleges élményben volt részünk.

A minap Bib Gourmand minősítést nyert balatonszemesi Kistücsök Étteremben fogadtak minket a tulajdonos család képviselői. Csapody Kati és a férje, Jahni László, aki a kezdetektől a séf is egyben mesélt a filozófiájukról, az étlapkészítés rejtelmeiről és arról, hogy a harminc éve tartó siker egyik titka a jelenlét.

Kati testvérét, Balázst sajnos Dubaiba szólította a kötelesség, de fia Bence, már az új generációt képviselve vezetett minket körbe a tavalyelőtt átadott szállodarészben.
Megismertük egy olyan vállalkozás történetét, ahol sosem a díjak, az elismerések vagy az országos hírnév megszerzése volt a cél, hanem a korrekt kiszolgálás és az, hogy a Kistücsök ne “tizenkettő egy tucat” hely legyen.

Amikor tavaly ősszel hírét vették a nemzetközi elismerésnek, amely a legjobb ár-érték aránnyal bíró éttermeknek jár, mindössze annyit mondtak: Megérkeztünk.
Mindenkinek volt kérdése, mindenki keresett és talált kapcsolódást egymással és a vendéglátókkal is, felszabadult hangulatban telt a délelőtt.