Menü
Bezár ×

onlyCEO – évnyitó koccintás

2023 januárjában immár másodszor hívtuk évnyitó koccintásra az onlyCEO Klub tagjait. Az évvégi szünet utáni első találkozónkra a kötetlen beszélgetések mellett egy igazi különlegességnek számító produkcióval is készülem.

A négyesek jegyében koccintottunk az onlyCEO Klub évnyitó találkozóján.
Az első négyes 4 szó volt.
Kreativitás, bátorság, ütésálló(bb)ság és közösséghez-tartozás. Vezetői tanácsadóként ezeket a szavakat jegyeztem fel legtöbbször, amikor az előttünk álló időről beszélgettem az elmúlt két hónapban.
A második négyes 4 év áttekintése volt.
Az onlyCEO Klubot 2020-ban indítottuk el Horváth Jánossal, az MVÜK tulajdonos-vezérigazgatójával közösen. Büszkén mondhatjuk, hogy összetartó, érdeklődő és aktív közösség alakul, ahova tartozni nem csak érdemes, hanem büszkeség is..
A harmadik négyes 4 alapítvány számára folytatódó adománygyűjtés volt a Pistyur Veronikavezette Bridge Budapesttel közösen. Remélem, hogy mihamarabb gazdára találnak a puzzle-darabok, és az alapítványok hozzájutnak a működésüket segítő összeghez.
A negyedik négyes pedig a “színpadon” megjelenteket mutatta: Kende-Hofherr Krisztina üzleti influenszer, Horvát János, a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja és Radnai Péter újságíró, akinek nemrég megjelent könyvét – A magyar televíziózás legendái – dedikálta azoknak, akikkel tegnap együtt koccinthattunk 2023-ra, s persze egy kicsit a mi közösségünkre, az onlyCEO Klubra is. (A negyedik, vagyis a +1 pedig én voltam.)
Boldog, eredményes, kapcsolatokban gazdag és értékkel teli új évet kívánok! Ez is egy négyes, ha jobban megnézitek.