Menü
Bezár ×

Vendégségben a Pizza Me központjában

Mi van a pizzaszelet mögött? Aki velünk együtt kíváncsi volt ennek a kérdésnek a megválaszolására, csatlakozhatott a Vendégséghez, amit Eran Friedman, a Pizza Me egyik tulajdonosa ajánlott az onlyCEO Klub tagjainak. Harminc üzletükben évente egy milliónál is több vendéget szolgálnak ki, így tapasztalatuk megkérdőjelezhetetlen. Találkozónkon szó esett arról, hogy mivel érhető el a kiváló minőség? Hogyan változott a házhozszállítás aránya a Covid idején, és megmaradt-e ez a később is? Mit tesznek azért, hogy ez az igencsak energiaigényes élelmiszer a dráguló áram idején is megfizethető legyen? Milyen tanulságok fogalmazhatók meg a vállalati catering szolgáltatással kapcsolatban, amit csak nemrégiben vezettek be?

Az esemény során visszarepültünk egészen 2010-ig, hiszen ebben az évben egy nagy baráti társaságból nőtt ki magát a Pizza Me, amely szerelemprojektnek indult egy csepp üzletben a Király utcában üzleti terv és különösebb jövőkép nélkül. Kezdetekben maguk a tulajdonosok végeztek minden feladatot – a tésztadagasztástól, a pizzasütésen át egészen az utcai kóstoltatásig vagy éppen a vendégkiszolgálásig. 2013-ban jött az igazi elhatározás: megalkotni Budapest első, minőségi szeletes pizzáját – kizárólag prémium, olasz alapanyagokat felhasználva. Az állandó minőséget pedig úgy tudják garantálni, hogy az üzletekben kizárólag a pizzák sütése és a vendégkiszolgálás történik. A tészták a központi üzemben tradicionális olasz dagasztógépekkel készülnek, ugyanitt porciózzák is őket, és a feltétek előkészítése is itt történik. Jelenleg 34 egységük van, ebből 23 Budapesten. De jelen vannak Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Pécset, Siófokon, a kitelepüléseket pedig 3 food truckkal oldják meg. És a fejlődésben nincs megállás, folyamatosan kutatják fel az újabb és újabb autentikus alapanyagokat, receptúrákat, megállás nélkül tesztelik az új ízeket, és további üzletek nyitását tervezik hazánkban és külföldön egyaránt.

Igazi vendégszeretetet, hamisítatlan olasz ízeket és az üzleti modellbe való betekintés tapasztalhatták meg tagjaink ezen az eseményen.