Menü
Bezár ×

Szerzői jogi nyilatkozat

A https://www.yourway.hu/ honlap („Honlap”) üzemeltetője a Your Way Consulting („Társaság”). A Honlap széles körben nyújt tájékoztatást a Társaság szolgáltatásairól, az ezekhez kapcsolódó eseményekről, emellett a Holnapon keresztül a Társaság szolgáltatásai is igénybe vehetőek.

A Honlap szerkezete, és az azon található szövegek, hang- és videóanyagok, grafikai ábrázolások, képek, cikkek és valamennyi egyéb tartalom és kreatív alkotás („Tartalom”) a Társaság szellemi tulajdonát képezi, és azokra kiterjed a szerzői jogi, illetve egyéb szellemi alkotásokra vonatkozó törvényi védelem.

A Honlapon található Tartalmak lemásolása, többszörözése, terjesztése, átdolgozása vagy a holnaptól eltérő felületen való nyilvánosságra hozatala, illetve egyéb módon történő felhasználása csak és kizárólag a Társaság előzetes hozzájárulása vagy törvényi felhatalmazás esetén lehetséges. A tartalmak felhasználásával kapcsolatos hozzájárulást és egyéb információt a Társaság alábbi elérhetőségén kérheti az érdeklődő:

Név: Iglódi Csaba

Email: info@yourway.hu

A Társaság szellemi tulajdonjogainak megsértése esetén a Társaság jogosult bírósághoz fordulni, és a jogsértésből eredő igényeit polgári és büntető eljárásban kikényszeríteni. A Társaság fenntartja a jogot, hogy a Honlap tartalmait bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse vagy törölje.

Copyright

Copyright © 2020-2021 Your Way Consulting minden jog fenntartva. A Your Way Consulting fenntart minden jogot, weboldala bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban. A Your Way Consulting szellemi tulajdonának: a lap egészének, vagy részeinek (fotó, szöveg, grafika, adatszerkezet, struktúra stb.) felhasználása bármely formában tilos a cég vezetőinek előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A jogosulatlan felhasználás bűntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelynek keretén belül a Your Way Consulting követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.